Thursday, November 20, 2008

Panjat Gunung

Tetiba je terpikir pasal mendaki. Dah lama aku tak mendaki. Takat nie..dua gunung aje lah yang dah aku daki. Gunung angsi ( naik dari ulu bendul, nogori 9 ) ..dan gunung irau yg kat cameron highland.



Gunung Irau

Biler la aku nak panjat gunung lagi eh. Maybe aku leh join team OGKL dulu kot untuk aktifkan balik xtiviti panjat gunung nie kot.

2 comments:

karim rambo said...

aku rasa cam syok je panjat gunung ni. stakat ni tak pnah lagi..stakat bukit skangakang kera pnah lah aku naik. best tak?

;-) said...

hang try ar naik gunung nie..

tips:
pastikan hang pakai kasut phua chu kang utk naik gunung irau nie