Thursday, May 22, 2008

Professor?

Hari tue, aku join exhibit WCIT ( World Congress Information Technology ) kat KL convention centre.

Tengah lepak2x greet delegates..aku jumpe la ngan this guy. Yeah.. i know him.

I saw him previous at my youngster age kat lembah kuale. Time tue dia tengah tunjuk pengiraan nombor cara dia. Letak board kat tengah2x alam masa pasar pagi. Dah show sifir cara dia kepada orang ramai. Mmg sempoi.

Then, i meet him again in that event. Wow..this man is still alive. I pun tegur dia.. dan sembang2x dengan dia.

Pergh.. dia punye mindset ala2x sama cam aku la.. cuba menjadi pemikir. Tapi, ilmu dia lagi power..tengok umor la beb.. Skrg nie, dia tengah buat research pasal god particle.

Pergh...kalo ada god particle nie, aku rasa..bleh conquer satu dunia. To me, i do so believe on the teoritical on what he's doing right now.

So, i need to talk him in another time to discuss on his research. Very obess on knowledge. Just same as Zul Design in rawang. Dia suruh aku panggil Prof Halim.. ihik..prof pun prof lah.

3 comments:

meo188 said...

brader tuh mcm pernah nampak. selalu bagi ceramah tentang dia hebat.betulker?

KeL@T said...

waaa.... munyik mcm best jerkkk... hebat gitu... al da best ya... hikhikhik...

wohoo said...

to meo188,

hebat dia nie..sebab giler tentang ilmu...

tapi...blom usha tang peribadi dia plak..lama2x kalo gaul ngan dia..maybe bleh usha peribadi dia yang sebenar

to kelat,

orang kampung hang jugak...muah3x..