Sunday, July 20, 2008

Membesar dengan kartun

Tadi aku duk surf dlm youtube..
And...i'm suprised....kartun yang aku dok tengok time kecik2x dulu...ada siot..
hu3x...mmg nostalgia betul...
Antara yang aku jumpa..

He Man

Mari lawan dengan geng skeleton

GI Joe

Pergh....lawan siot..

Centurions

Pergh...mamat tiga orang nie..power sebab ada barang bleh pasang kat suite diorang tue...giler ah

Starcom

Aku tak ingat dah ..citer dier cammane...tapi yang pasti..jet diorang mmg canggih

Thunderbirds

Kalo korang ingat lagi...ada series guna puppet...mmg terhibur dengan ship & jet diorang..kagumnyer..time tue..

Robotech

Pergh..katun nie usah dikenang ar....canggih tue...jet leh tukar jadi robot tue.....siap lawan ngan makhluk asing tue...

Spiral Zone

Tak silap aku..heronye..duk dalam kenderaan satu tayar aje...kenderaan tue leh tembak2x..betul tak..layan...

Terrahawks

Katun nie..aku tak berapa ingat...tapi.....zeroidnye ...macam pernah aku tengok...

Macross

Pergh..katun nie pun gempak gak.....orang bleh assemble moto yang dia naik jadi suite ngan si jahat macam ketam....giler tul ar...kagum siot...

She-Ra

Satu company yang buat he man kot..

Care Bears

Pergh...nie pun aku layan...yang bestnye...beruang tue..leh tembak jahat ngan kaler rainbow tak silap yang leh keluar kat dada diorang..

Jem

Nie pun aku layan....lagu intronye pun best gak..

Silver Hawks

Pergh...layan katun nie...

MASK

Pergh..nie pun best giler....kenderaan yang diorang naik leh tukar jadi kenderaan lain...yang aku ingat...moto hijau tue..leh tukar jadi helikopter....canggih...canggih..

Voltron

Nie pun best gak...

Saber Rider

Ingat2x lupe cammane citenye..

Inhumanoids

penah tengok...tapi dah lupe
Ada lagi nie katun yang aku tak jumpe lagi....Giler ar....banyak tul....

2 comments:

Fish of Pisces @ 5th_E said...

Bro, how old r u anyways?

kartun2 ni sezaman dgn saye gak.. haha

Minister Of Mind said...

sebaya rasanye..