Saturday, January 24, 2009

Hari ini, blog gua disinggahi oleh sorang mamat yang haram aku tak kenal. Tapi kan...aku bangga la jugak kan..walaupun entah berkemungkinan dier tak baca content dalam blog aku sekalipun kan.....tapi sentuhan keyboard dier untuk leave message suruh vote dier..."tetap menjadi pujaan hatiku".kwang3x...

So..sape kah gerangan mamat itu. Kalo korang usha gambo kat bawah... yang ada petak merah tue...ada nama jimi kan. Biler aku usha link dalam shout out tue...rupe2x nya mamat nie join Nescafe Kick Start Programme.

Good marketing strategy you have. Mmg ko hari2x hadap internet rasanya. Kalo harapkan non IT savvy...mana korang tahu nak guna internet sebagai medium pemasaran produk/servis atau diri sendiri kan..


Anyway...wish you good luck to you. Sebagai tanda kredit...aku pun spin-off to promote your effort to become entreprenuer. Bukan senang ooo....individu tue nak meniaga.

Alright readers...."gentleman...start your SMS"... vote for JIMI.

JIMI..
JIMI...
JIMI...

4 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

rasa nyer JIMI ni pun pernah promote kat kotak chat yanie..

hehhehe...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Minister Of Mind said...

support him means...support our entreprenuer

aNIe said...

Master of Mind...hmmm...tak sempat nak tengok pun rancangan Kick Start tu...tapi rancangan tu memang eloklah disupport dari rancangan realiti AF & lain2 yang ntah aper2 le tu...

Minister Of Mind said...

yep..
lots of knowledge yg kite bleh drag dari rancangan tue