Thursday, January 1, 2009

Mydin:Err...

Tadi teman pegi le ke maiden melaka.Teman perhatikan mamat spt dlm gambo kedua dibawah paketkan barang2x yang dibeli oleh pelanggan maiden.

Dalam hati teman...isykh..macam bangang aje method nie nak bungkus barang. Satu2x budak cashier kena selitkan menatang kuning dalam setiap bungkusan. Kalo buat macam JJ kan senang.

Ke...memang pengurusan atasan saje buat kaedah macam nie...Ada sesiapa bleh kasi komen pasal penggunaan menatang kuning seperti gambar dibawah?




Tapi ada satu benda la yg buat aku respect ngan pihak pengurusan Maiden. Diorang sediakan rak untuk produk2x tempatan. Maknanya, diorang betul2x mempromosikan produk tempatan.




Masa teman tengah tunggu nak bayar barang yg teman ambik tadi, mata teman pandang le ke selai shirt untuk dijual spt dibawah.



Dan teman pun tersenyum kambing.he3x..

2 comments:

xillix axillixa said...

wonderland of marine life...

mana marine life nye?... tau ler ada port penyu... kat pengkalan balak tuh... tp kalau dah dicemari dengan ba alif ba ya di sana sini... ^&%***$@!@##

Minister Of Mind said...

tahu takpe....tempe tak nak ..kuah nak lebeh