Wednesday, May 6, 2009

Halal ke?





Er...halal ke?

10 comments:

ELeEa said...

Err...ada bar code
Try check bar code num 2 kat Jab Agama...
SMS pun muleh...
taip HALAL 95503806112345
hantar ke 32728
=)
smoga dpt mmbantu...

ELeEa said...

Urk...maaf eik tn umah...lupa lak...nom pnjang2 2 sbg contoh yg d amik dr bar code num ye...hrp maklum...
=)

Minister Of Mind said...

oo..tank you for that info..

norman said...

ni air longcan?

fzy fuzzy said...

kalau rasa2 was-was tak payah la minum
kalau nak rasa kesedapan soda gak apa kata campurkan 100 plus dgn eno perasa limau (saya tak tau la apa rasanya...samada boleh mendatangkan kesakitan kepada perut anda atau mendatangkan kematian-hmmmmm sebab keberkesanannya belum dicuba lagi sementelaah saya cuma mendengar dari seorang makcik yg membuat apam gara-gara yis yg sepatutnya digunakan utk membuat apam tersebut telah tercemar - so maafkan saya kalau memudaratkan pada sesiapa yang mencubanya)

Minister Of Mind said...

norman<-longcan?? erkk..

fzy fuzzy<- eno pun taruk..pergh..mmg kembung perut nanti..

zara said...

Apa yg akak tahu, air branded begini ada satu kat Kajang. 'Oren Kajang' namanya. Brand ni cuma popular di kampung2 pendalaman. Rasanya halal sebab ramai pekerja Melayu kerja kat kilang tu. Dalam pekan Kajang lagi...

Minister Of Mind said...

oOoo..baru pakcik tahu..

z.a.i.n.u.r said...

Aku ingatkan kicap je ada cap ayam. air botol pun ada jugak

Tapi air yang dibotolkan begini amat popular di kampung2 dan masa aku kecik2 dulu

Perisa yang lain yang ada ialah Sarsi, Oren & off course Ais Krim Soda

TBH, rasanya sedap jugak

Minister Of Mind said...

oooOoo baru pakcik tahu jugak..