Sunday, May 10, 2009

Hafiz You're The Best

Teman bukanlah fanatik giler babeng dengan Akademi Fantasia. Dalam banyak2x musim AF... AF-7 nielah yang paling teman banyak tengok. Sblom nie..nak ambil port pun teman tak sio ( orang perak kata .. )..

Anyway, semalam ( 9 Mei 09 )...adalah salah satu performance yang membuatkan teman agak 'keterlaluan'. Mana taknya... dengan lagi "I believe i can fly" ..si Hafiz telah membuat suatu persembahan yang cukup bertenaga.. dan power siak...

Derumannnya vokalnya... mmg melampau2x giler... Fuh..... HAFIZ YOU'RE SUPERB BOY.



Link yang bersangkut paut dengan kenapa teman 'jadi gilak' ialah ngan si budak Hafiz nie:
  1. http://theministryofmind.blogspot.com/2009/04/bagaimana-akademi-fantasi-lahir.html
  2. http://theministryofmind.blogspot.com/2009/04/industri-muzik-tanahair.html

6 comments:

fzy fuzzy said...

Teman pun sokong.
Last teman sungguh2 tengok akademi fantasia masa MAWI jadi juara..lepas tu tak sior teman nak nengok AF. Tah ape-ape ntah!!

Minister Of Mind said...

er.. mike pun sokong hafiz gak eh?

zara said...

Apa lagi AFUNDI ler Hafiz... baru leh dia menang. Sokong kosong, tak jalan. Akak dah AFUNDI = sekali saja cukupler... nak banyak-banyak buat habeh pencen akak jer...

Minister Of Mind said...

zara<- he...pitih takde nak topup..

PJ selamba said...

hehe
bagus! bagus!
aku memang teruja tengok dia nyanyi lagu r. kelly tu...
fuh!
sapa lagi yang layak jadi juara kalau bukan hafiz?

Minister Of Mind said...

beno kata mike tue..