Sunday, May 24, 2009

Mempersoalkan aku buat keja laen

Ahaks..kekadang kelakar jugak bile ada "suara" mempersoalkan teman keja luar.

Si nathan ( dulu keja PSM ..jadi ejen insuran )...takde plak sape2x nak mempersoalkan?

Ahaks..kelakar betul..

5 comments:

Ust Fadly South East London (UFSEL) said...

Manusia mmg takkan puas hati dengan kelebihan org lain yg takde pada dirinya. Jadi abg Haq buat je keje abg Haq, persetankan sahaja mulut2 lancang itu.

zara said...

Kerja part time boleh ler... bukan bukak syarikat sendiri. Kalau ada company sendiri tu memang ler tak dibenarkan.

Itu semua atas budibicara Ketua Pejabat. Agaknya dia ingat kamu sorang jer ke yg buat keja luar? Eh! Ramai lagi ler... Berapa banyak jabatan kerajaan ada dalam m'sia ini. Mesti ada staff mereka yg buat keje luar.

Akak dulu pun buat gak keje part time, tak der siapa pun yg menyibuk dengki. Yg penting kita jalankan kerja pejabat dg sempurna dan teratur serta cemerlang. Sebab tu dapat khidmat cemerlang.

Si samdol tu jeles ngan kamu tu...

Minister Of Mind said...

Ust Fadly South East London (UFSEL)<-thanks bro...

zara<- thanks jugak...

Aidy Shahiezad said...

buat kerja part time sambil buat kerja full time adelah perkara biasa kat mesia nie... hatta kt seantero pelusuk dunia yg lain pun begitu juga... ;) asalkan tak menjejaskan prestasi kerja sudah... ;)

~Juejune~ said...

eh.. bukan ke sekarang kerajaan benarkan staffnye buat keje part time..