Tuesday, February 24, 2009

Berendek??

Ahaks... ari teman sempat mengona kat Central Market. Tengah teman nak on the way ke bust stand klang, teman terperasankan couple spt dlm gambo dok 'mengelus2x' sesama diorang. Mmg sedap tul dapat 'mengelus2x' kan??

Tapi ape nak buat...dah benda sedap..kat open public mcm tue pun jadi. Gamoknye, gelap kot...mesti ramei orang tak perasan. Ha3x...

5 comments:

musang said...

Aku nak berazam jadi orang yang menentang benda cenggini lah. nak penyapu. nak sapu sampah cenggini. ni ulat nih. tak boleh dibiarkan, kang berjangkit gatal-gatal nih kepersekitaran lain.

sapu sapu sapu.

Minister Of Mind said...

hi3x...
ada jugak azam macam tue eh.

sahaini ahmad safian said...

merendek? yeop, orang kita ka yang merendek tu?

Aidy Shahiezad said...

nie satu lg penyakit masyarakat yg tak pena hilang... masyarakat kite pn susah benor nak amek peduli... kebanyakkannya buat bodo je kalo nampak...

Minister Of Mind said...

sahaini ahmad safian>merendek? yeop, orang kita ka yang merendek tu?

-idok lah.tak nampok kulit couple tue gelap skit.

Aidy Shahiezad>nie satu lg penyakit masyarakat yg tak pena hilang... masyarakat kite pn susah benor nak amek peduli... kebanyakkannya buat bodo je kalo nampak...

-takot kena penampo/marah..