Sunday, February 8, 2009

Minat Orang Perempuan 02

Di satu sudut plak, teman perhatikan buku2x berkenaan cinta banyak jugak di'display'kan. Ada la 2 perempuan kat situ belek2x buku cinta kat situe gak. Cuma teman tak sempat nak snap gambo diorang aje. Kalo tak...dah lama muke diorang glamer dalam artikel nie.

So..orang perempuan nie mmg suka baca buku cinta eh?

Kena tanya Zara Aluwi nie..



p/s - nasib baik teman ada geng novelist dalam blog teman nie..he3x..

12 comments:

@LiYaNNuaR said...

novel itu sgt mengasyikan, ok... hehehe...

Minister Of Mind said...

kalo teman menceritakan kisah cintaku ..
nak baca tak?

ZARA said...

Salam MOM. First of all i wanna ask you. Have you read 'Belahan Jiwa by Zara Aluwi? Thats my very 1st novel. If not please hurry!!! while stock last! hihihi just gurau aje.

Memang benar org perempuan gemar baca novel-novel cinta ni kecuali saya kot. Saya gemar citer2 penyiasatan. Dan penulisan saya juga lebih kepada penyiasatan bukan kisah cinta.
Org lelaki ada gak baca novel cinta ni tapi tak ler ramai. Lihat sajalah, penulis novel cinta ni paling ramai memenuhi pasaran dibanding dengan penulis lelaki. Anda tak jeles ke?
Sebenarnya novel cinta ini lebih mendapat sambutan. Maka pulangannya juga lumayan.
Org perempuan akan menangis teresak2 bila baca novel yg begitu touching. Terutama bila heroin kena tinggalkan atau kena dera. Kisah2 mcm tu lah org perempuan suka. Saya rasa org lelaki tak kan nak nangis kot. Sbb itulah kaum lelaki kurang membaca novel cinta ni. Nasihat saya, elok ler tak baca. Buat malu jer nangis depan org perempuan.

ZARA said...

Minister of Mind, said - kalo teman menceritakan kisah cintaku ..
nak baca tak?

Citer aje ler... org pompuan memang suka dg citer-citer cinta ni.

Mana tahu... kita boleh masukkan dlm novel akan datang. Boleh kan...

@LiYaNNuaR said...

yezzza... sgt2 la stuju... lama x beli nobel... huhuhu

mini library dah lama x maintain..

Minister Of Mind said...

sebagai menteri minda di kerajaan bawah tanah...saya merakamkan setinggi penghargaan kepada akak ZARA kerana memberikan pendapat tentang artikel ini...

lepas nie saya nak buat perempuan nangis teresak2x lah pulak. Bleh?hi3x..

Ridhuan said...

lelaki seperti aku suka baca fakta. Kalo citer sejarah ke tech ke cinta ke ape2 la kena direct dan tak ditambah dgn ayat2 nak tambah suspense.

Zaid said...

hakmal kalau ko cerita sure aku tak nangis kekeke,

Minister Of Mind said...

"lelaki seperti aku suka baca fakta. Kalo citer sejarah ke tech ke cinta ke ape2 la kena direct dan tak ditambah dgn ayat2 nak tambah suspense."

aku pon suka baca fakta.

Minister Of Mind said...

"hakmal kalau ko cerita sure aku tak nangis kekeke,"

he3x....akan ku tenyehkan bawang kat mata ko time ko baca karangan aku.
Comprem ko akan nitiskan airmata bak sungai jernih mengalir di kaki gunung ledang nan tinggi...

ngueh3x..

sickchild said...

banyak gila buku.
nak satu.
ahahahaha.
aku ske bace novel.
skali suda baca maknanya suda ada petanda bahawa tidak akan berhenti.
hahaha

Minister Of Mind said...

sickchild> jangan lupe beli buku teman yang akan berada di pasaran pada xx/xx/xxx akan datang..

p/s - x menandakan belom komprem lagi..