Friday, February 27, 2009

Kenape eh?

Lokasi : Pandan Indah

Mesti korang dah jelak tengok senario seperti gambo kat atas kan?? Aku tak pasti samada sign board tue muncul dulu atau sampah tue dulu yang wujud kat area nie.

Tapi ..yang aku herannya, orang yang selamber buang sampah tue...takde port lain ke nak campok sampah diorang tue..kat tempat orang lalu lalang naik tangga tue plak diorang campak sampah tue..

Iskh...betul la diorang nie..

2 comments:

Aidy Shahiezad said...

mentaliti rakyat mesia yang terchenta... huhuhu...

Minister Of Mind said...

takot yang buang tue bukan ber IC kan malaysia aje.. :D