Sunday, February 8, 2009

Minat Orang Perempuan

Semalam singgah kedai buku. Saje je..nak usha buku ape yang best nak dibeli..hi3x..blom tentu abes dibaca. Sedang teman nak pegi cari buku kat belah dalam, teman nampok le banyak buku masakan kat satu tempat. Usha kat gambo bawah nie..



So..makcik baru biru spt gambo kat atas nie..nyiggah la nak tengok isi kandungan tue spt gambo kat bawah.


Tak lama kendian..eh..ada plak sorang perempuan nie datang kat ruangan tersebut. Sama gak aksi ngan baju biru kat atas tue..dia belek buku resepi. EH??
Soalan

  1. Mmg orang perempuan suka baca buku resepi ke?
  2. Mmg orang perempuan suka memasak ke?

dari sepanjang pemerhatian teman meloncat dari satu blog ke satu blog, ramai jugak mak budak dan aweks memaparkan artikel tentang cuppy cake lah..spehentti lah..mee bandunglah..dll. Satu kali soalan lagi sekali.Mmg korang suka memasak eh?

5 comments:

@LiYaNNuaR said...

masak x suka... mkn suka... hohoho :D

masak bila laparrrrrrrr... hak hak hak...

xillix axillixa said...

kalau tak masak anak anak nak makan apa?

byk duit nak makan kat kedai?...

Minister Of Mind said...

@LiYaNNuaR >time bujang leh le ckp cam nie..

ce tgk kata xillix axillixa. tue dia..kata seorang isteri :D

~Juejune~ said...

aku plak.. masak time gajin.. penatla balik keje...

Minister Of Mind said...

ape lagi...hired la org gaji...
cari yg garing punye...
he3x..