Thursday, April 16, 2009

Dokumen test oleh JPJ

Buat cucuku..inilah roper dokumen yang digunakan oleh pihak JPJ untuk uji calon yang ambik lesen moto.









Kalo korang ( cucu atok ) tengok kat markah yang diorang kasi bagi ujian bagi area panjat titi tue..atuk dapat 19 markah. Untuk ujian atas jalanraya pula ..atuk dapat 13 markah..

p/s - untuk rekod generasi akan datang..

5 comments:

zara said...

Atuk tak gayat ke masa panjat titi itewww...

Aidy Shahiezad said...

uiks, da planning utk tinggalkan khazanah kt cucu da rupenya ??

Minister Of Mind said...

zara <- gayat gak..tapi hensem tetap kena control..ahaks..

Aidy Shahiezad<- hopefully...my grandchild bleh tengok lagi 50 tahun akan datang...

eiza in the house.. said...

salam kenal..
wah2 baru ambik lesen ker?..siap tunjuk lagi borang ujian jpj tu..ape2 pun tahniahlah sbb dah lulus..selamat berkenalan..:)

Minister Of Mind said...

eiza in the house<- a'ah..dah tua2x baru dapat lesen..ahaks..

bukan nak menunjuk kpd orang ramai...tapi untuk tujuan rekod..

terima kasih kerana sudi tinggalkan komen..