Tuesday, April 7, 2009

Vroomm...vroom....

Teman sebenarnya baru je angkat lesen moto B full. So..rasa dihati teman nak beli moto besar skit. Kalo bleh..monthly dpt bayo RM 150 ok le tue kot..Antara ciri2x moto tue adalah :

  1. Moto yg tahan lasak ( sokmo naik KL-Melaka )
  2. Sparepart yang mudah didapati dan murah.


Jadi ..teman nak mintak pendapat rakan2x yang laen untuk suggest moto yang lebih kurang seperti yg teman nak.




Ada cadangan?

6 comments:

Safirul Amar said...

superbike r baru best.syok..hehe

Safirul Amar said...

Yamaha YZF-R6, naik motor tu, sure tkkan naik berseorangan, pasti ada cikaro kat belakang. tak payah ajak, memang dia dtg sendiri...hehhehe

xillix axillixa said...

hoi amar.. ko jangan ajar ajar yang bukan bukan ye!!!

cikaro cikaro!!!

aku karate baru tau!!!

beli honda ex5 sudah... jangan ngengada nak pakai yang bagak bagak

zara said...

Minister,

Akak minat Ducati... itu baru power leh masuk Grandprix lagi...

Pagi2 leh antar nasi lemak! Cute ghitewww...

muaz said...

beli aja Yamaha 135, best gak apa . . . hehehe, kalo nak beli yg besaq2 baik beli yg mantap terus, x yah ler nnt nak tkr2

Minister Of Mind said...

baper hengget plak tue..