Thursday, March 5, 2009

Drum

Kalo korang turun dari Putra LRT Central Market, comprem korang akan jumpe mamat yang tengah main dram kat bawah.



Yang kelakarnya, teman tak pasti samada mamat tue pakai ketuk aje drum dier. Asal ada bunyi.

Yang menariknya plak, orang ramai yang lalu lalang ada diantaranya akan meletakkan duit sebagai tanda penghargaan kot. hi3x...

2 comments:

zara said...

Orang beri duit sebab dah tau, depa tu basker. Bunyi tak sedap pun orang bukan kisah pun. At least, pemuzik jalanan kita masih mampu kutip pendapatan. Sesiapa yg kena tendang kerja boleh ler beralih karear jadi busker...

Minister Of Mind said...

ramai jugak orang kita sebenarnya jadi busker. kalo kat kampung2x tue..orang muda kita dok main gitar tepi jalan...bawah pondok..dll

patutnye diorang buat show macam kat area CM tue...comprem kaya..