Friday, March 6, 2009

Pulau Pinang : Masihkan berlaku

Buat sedara http://rezdrake.blogspot.com/

Tak silap teman 2 tahun lepas kot..teman pegi jalan2x ke Pulau Pinang. Then, mata teman terpandangkan banner seperti dibawah

Dan ada lagi satu port menghala ke masjid terapung PP...sebuah perkampungan kecil tepi jalan seolah2 kerajaan yang sedia ada...mahu cilok tanah mereka.....tak sempat teman nak snap gambo...

Adakah ini masih berlaku??

2 comments:

Riezal said...

tak pasti aku.. tapi so far takde dengar apa berita.. melayu penang unite.. kalau bab2 macam ni jgn main2.. sanggup bertetak berparang.. macam issue Masjid Kg Rawa dulu.. kalau issue ni still ada confirm benda ni akan kedengaran sampai skang.. So far balik penang takde pun issue ni

Minister Of Mind said...

oo yea ke.. hokek